пʼятниця, 16 вересня 2016 р.

Сесія районної ради



Сьогоднішня (15.09.2016) сесія Лозівської районної ради відбулася швидко (зважаючи на перелік питань, які розглядалися) та майже без обговорень. Але варто зазначити, що цьому передувала активна робота під час спільного засідання постійних комісій райради. Серед найбільш важливих, як на мене, рішень райради:
1. Про затвердження програми територіальної оборони Лозівського району. Доповідач, відповідаючи на моє запитання, запевнив, що деякі пункти програми будуть передбачати співпрацю з ветеранами АТО, зокрема з їх спілками.
2. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Лозівського району, які передбачають компенсацію витрат освітянам за проїзд, при наявності відповідних коштів у районному бюджеті
3. Про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2016 рік (зі змінами)
4. Затвердження Положення надання та виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, призваним на військову службу за контрактом (розмір -1000 грн.)
5. Про внесення змін до Положення про Почесну відзнаку Лозівської районної ради «Слава Лозівщини», що передбачає визначення компетенції виключно районної ради, а не голови райради, як було раніше. Виступаючи з цього приводу, я привітав дане рішення, як більш демократичне, проте, запропонував в майбутньому збільшити час, необхідний для обговорення кандидатур в громадах.

Немає коментарів:

Дописати коментар