понеділок, 24 жовтня 2016 р.

«Батьківщинівці» Харківщини стурбовані відсутністю грошей на зарплати вчителям



19 жовтня депутат Лозівської районної ради від ВО «Батьківщина» Наталія Пеншина взяла участь у засіданні позачергової сесії Єлизаветівської сільської ради, на якому розглядалося питання про надання субвенції у розмірі 28 тис.грн. на зарплату вчителям. В районному бюджеті на це не вистачає грошей.
«Рішення було прийнято одноголосно, а куди ж подітися? Це ж наші вчителі! - коментує ситуацію районний депутат і додає - Але де держава? Якщо так і надалі будуть просити гроші в сільських та селищних радах на різні проблеми району, то що будуть робити селяни зі своїми розбитими дорогами, розваленими дахами, не опалюваними квартирами і т.д.!? Потреб багато!».
Варто зазначити, що депутати Лозівської райради від «Батьківщини» послідовно виступали проти пониження ступеню шкіл, адже вважали, що це не вирішить, а тільки ускладнить проблеми. Однак Лозівська районна рада все ж проголосувала за пониження ступенів деяких навчальних закладів району, в тому числі Єлизаветівського НВК.
«Чи вирішило пониження ступенів шкіл проблему освітньої галузі? Чи виграли від цього села? Питання риторичне!» - підсумовує голова фракції ВО «Батьківщина» в Лозівській районній раді, голова районної організації партії Максим Інкін.

Немає коментарів:

Дописати коментар