неділю, 9 липня 2017 р.



10 червня 2017 року під час візиту лідера «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко до Харкова я передав їй лист від депутатів нашої фракції в райраді з проханням посприяти у вирішенні питання щодо забезпечення фінансування проведення капітального ремонту доріг Лозівського району.

Нам було обіцяно, що буде зроблене відповідне депутатське звернення Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману. 

Вчора надійшов лист від Юлії Володимирівни з інформацією про те, що депутатське звернення Прем’єр-міністру було зроблене. Тепер будемо чекати відповідь від нього.

Нагадаю, що на минулій сесії Лозівської районної ради депутати одностайно підтримали рішення звернутися до народного депутата України Анатолія Гіршфельда щодо сприяння у виділенні коштів на ремонт доріг в Лозівському район. Тоді я запропонував депутатам, які представляють різні політичні партії та громадські об’єднання, звернутися до Кабміну від своїх організацій і пообіцяв, що такий лист до народного депутата від нашої політичної сили буде зроблено.

Не на лозівському рівні приймаються відповідні рішення. Але ми повинні доносити свою позицію до влади. Як на мене, чим більше політичних партій, громадських організацій, депутатів долучиться, тим більш консолідовану позицію з цього питання ми покажемо, а значить отримаємо більші шанси на позитивне вирішення даного питання.



Немає коментарів:

Дописати коментар