понеділок, 22 серпня 2016 р.

Круглий стіл до Дня Незалежності України




 За ініціативи депутатської фракції «ВО «Батьківщина» в Лозівській районній раді та Лозівської міськрайонної громадської організації Центр громадських ініціатив «Народна дія» 20 серпня 2016 року відбувся круглий стіл, присвячений Дню Незалежності України. Участь у заході взяли представники Спілки учасників АТО, волонтерів, Товариства німців та ін.., а також депутати Лозівської районної ради, Лозівської міської ради та сільських, селищних рад від «ВО «Батьківщина», керівники первинних партійних організацій. 

Виступаючі докладно зупинилися на питаннях розвитку громадянського суспільства, як складового елемента утвердження державної незалежності, здебільшого тим громадським заходам, які були проведені на Лозівщині. 

Учасники круглого столу схвалили пропозицію депутатської фракції «ВО «Батьківщина» в Лозівській районній раді щодо участі представників громадськості в засіданнях фракції «ВО «Батьківщина» в Лозівській районній раді, а також щодо реалізації спільного проекту «Народна дія – громадський вплив», який ставить собі за мету реалізацію заходів, націлених на відстоювання прав і свобод громадян.

Немає коментарів:

Дописати коментар